About us
AO Center for training and personal development ”ANIMA” (AO CIDP” ANIMA”) is a public Association, registered in 2012 in the Republic of Moldova.
Mission
The mission of the public Association CIDP “ANIMA” is to involve citizens, especially young people in the development and consolidation of society by promoting and supporting various community, educational, economic, cultural, democratic and environmental protection activities and initiatives.
Vision
The vision of the public Association CIDP” ANIMA ” is an economically active community with civic consciousness and democratic approach.
The organization’s work programs are:
- Program: organizational development and socialization;
- Program: rights of the younger generation;
- Program: Youth and cultural heritage.
- Programme: Economic Empowerment of young people through the Catalyst programme
The soul project of the organization is _Anticafeneaua in Balti_ the first space for socialization and personal development of young people.
- Relevant on 07.02.2024
AO CIDP ANIMA a fost nominalizată de către Primăria municipiului Bălți la categoria ”Cea mai activă asociație de tineret din municipiul Bălți în anul 2020”, la Concursul municipal ”Gala Bunelor Practici în domeniul tineret 2020 Bălți”.
AO CIDP ANIMA a fost nominalizată de către Ministerul Educației și Cercetării la categoria „Cu drag pentru baștină” în cadrul Premiilor Naționale pentru Tineret pentru anul 2021.
AO CIDP ANIMA a fost nominalizată de către Primăria municipiului Bălți ca cea mai activă organizație de tineret din municipiul Bălți în cadrul concursului Bunelor Practici în domeniul Tineret, ediția anului 2023.
AO CIDP ANIMA a fost nominalizată de către Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova la categoria „Promovarea Schimbării” în cadrul Premiilor Europeni pentru Societatea Civilă din anul 2022.
PARTNERS
CONTACTS
Adress: Bălți municipality, 16/2 Vasile Coroban Street
Phone: +373 68 008 755
E-mail: ngo.anima@gmail.com
Această pagină a fost creată în cadrul Programului de Granturi Locale lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).