(Română) Serviciul Pilot „Colibri Junior” în Dondușeni, Soroca și Bălți

(Română) Concurs de sub grantare – Câștigătoarea concursului

(Română) Concurs de selectare a Expertei/lui în adaptarea Strategiei organizaționale CIDP „ANIMA” pentru următorii 5 ani

(Română) Anticafenelele de iarnă în YOUthCATalizator

(Română) Concurs de sub garantare lansat pentru câștigătorii primei runde

(Română) LABORATOR (IT ȘI TÎMPLĂRIE) PROFESIONAL PENTRU TINERII CU CES

(Română) Laborator profesional de socializare pentru tinerii cu CES

(Română) Laborator (de croitorie) profesional pentru tinerii cu CES

(Română) Laborator (culinar) profesional pentru tinerii cu CES

(Română) Laborator profesional pentru tinerii cu CES

(Română) Concurs de selectare a unui Expert/ă în promovarea și vizibilitatea Programelor de animare

(Română) Concurs de selectare a unui Expert/Companii în elaborarea Programelor de animare

Home - ANIMA

About us

AO Center for training and personal development ”ANIMA” (AO CIDP” ANIMA”) is a public Association, registered in 2012 in the Republic of Moldova.

Mission 

The mission of the public Association CIDP “ANIMA” is to involve citizens, especially young people in the development and consolidation of society by promoting and supporting various community, educational, economic, cultural, democratic and environmental protection activities and initiatives.

Vision 

The vision of the public Association CIDP” ANIMA ” is an economically active community with civic consciousness and democratic approach.

The organization’s work programs are:

  1. Program: organizational development and socialization;
  2. Program: rights of the younger generation;
  3. Program: Youth and cultural heritage.
  4. Programme: Economic Empowerment of young people through the Catalyst programme

The soul project of the organization is _Anticafeneaua in Balti_ the first space for socialization and personal development of young people.

  • Relevant on 07.02.2024

Impact ANIMA - en
anticafenea-balti - ro

AO CIDP ANIMA a fost nominalizată de către Primăria municipiului Bălți la categoria ”Cea mai activă asociație de tineret din municipiul Bălți în anul 2020”, la Concursul municipal ”Gala Bunelor Practici în domeniul tineret 2020 Bălți”.

AO CIDP ANIMA a fost nominalizată de către Ministerul Educației și Cercetării la categoria „Cu drag pentru baștină” în cadrul Premiilor Naționale pentru Tineret pentru anul 2021.

AO CIDP ANIMA a fost nominalizată de către Primăria municipiului Bălți ca cea mai activă organizație de tineret din municipiul Bălți în cadrul concursului Bunelor Practici în domeniul Tineret, ediția anului 2023.

AO CIDP ANIMA a fost nominalizată de către Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova la categoria „Promovarea Schimbării” în cadrul Premiilor Europeni pentru Societatea Civilă din anul 2022.

PARTNERS

CONTACTS

Adress: Bălți municipality, 16/2 Vasile Coroban Street
Phone: +373 68 008 755
E-mail: ngo.anima@gmail.com

Această pagină a fost creată în cadrul Programului de Granturi Locale lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Back to top