NEW # curs de artterapie pentru tineri La Anticafenea

NEW # curs de artterapie pentru tineri La Anticafenea

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți  în parteneriat cu AO CIDP Anima, implementează inițiativa ” Dragoste de sine prin ART-Terapie”. Proiectul este implementat cu suportul TdH din sursele alocate de Fondul Comun, în cadrul proiectului ”YouCreate”.

Inițiativa are drept scop cunoașterea de sine, descoperirea părților forte și aaceptarea propriei persoane prin diverse tehnici din artă, combinată cu terapia de grup.

Cursul urmează să fie startat în luna septembrie în data de 17. Acesta conține 8 sesiuni săptămânale, a câte 2 ore per întâlnire cu prezența offline în spațiul Anticafenelei din Bălți.

Primul grup va activa în zilele de vineri cu intervalul de timp (16:00-18:00) la orele. Grupul are locuri limitate – maxim 10 persoane, cu vârsta cuprinsă între (14- 17 ani).

Înscrierea pentru participare este deschisă la următorul link:         https://forms.gle/B12SmuHhqgLFyTPQ8  

Data limită de înregistrare este 15 septembrie orele 18:00.

Tinerii vor beneficia de pauză de cafea, voie bună, un altfel de a se cunoaște, elemente din psihologie, multă artă și susținere cu cea mai profesionistă specialistă în domeniu!

Cu drag, oferim tinerilor spectrul de servicii care răspund direct la necesitățile lor. În primăvara anului 2021, în urma a câtorva focus grupuri am identificat ca necesitate acest domeniu, deaceea am căutat soluții utile și promte pentru a răspunde la acestea. Din acest an startăm prima grupă, cu drag vom continua programa în caz că vor fi solicitări_ a menționat directoarea interimară CRAT/Anticafeneaua din Bălți Mihalcean Nonna.

Urmăriți agenda activităţilor pe https://www.facebook.com/anticafeneabalti/

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Наверх