Oportunitate de participare #Seminar online ”Instituțiile Gazdă a activității de voluntariat”

Oportunitate de participare #Seminar online ”Instituțiile Gazdă a activității de voluntariat”

Echipa CIDP ANIMA organizează un seminar online tematic pentru toți cei interesați. Activitatea este GRATUITĂ și poate fi accesată prin înregistrarea prealabilă la adresa de e-mail: ngo.anima@gmail.com menționând Numele/Prenumele/Instituția care o reprezentați/ Date de contact.

Înregistrarea este activă în perioada 19 — 23 februarie 2021, online. Doritorii de a fi parte a evenimentului, după înregistrarea online vor primi pe adresa de e-mail link de conectare. Locurile sunt limitate! Vom aplica regula ”Primul venit-Primul servict!”.

Evenimentul se va desfășura pe platforma zoom, timp de o oră în data de 24 februarie cu start la ora 14:00. Toți participanții vor primi certificate.

PS. Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală ANIMA este acreditat drept instituție gazdă a activității de voluntariat la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova din 2017, cu reacreditare din anul 2020. Membrul fondator al CIDP ANIMA este membrul Comisiei de acreditare a Instituțiilor gazdă a activității de voluntariat din cadrul MECC. AO CIDP ANIMA coordonează activitatea de voluntariat și are experiență de lucru cu voluntarii și actele ce atestă experiența de voluntariat – eliberarea carnetelor de voluntar.

Evenimentul face parte din Strategia municipală de activitate în domeniul tineret al anului 2021 și vine să răspundă la necesitatea de oferire a suportului calitativ pentru doritorii din municipiul Bălți de a se acredita ca instituție gazdă a activităților de voluntariat.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Наверх