Concurs de logotip!

Concurs de logotip!

#Concurs! Devină parte a echipei de realizare a emisiunii ”NO-TE” despre Adolescență în Anticafeneaua din Bălți, prin participare la concursul lansat! Aplică cu un logotip creativ tematic și câștigă un premiu deosebit din partea Anticafenelei și bronează -ți un loc în lista realizatorilor emisiunii)

#Atașați lucrările pentru concurs la adresa: ngo.anima@gmail.com până la ora 24:00 în data de 4 februarie 2021.

Deci…#Revenim în studioul de filmare și montare nou al Anticafenelei, amenajat și pregătit pentru ediții frumoase cu tineri entuziaști, activiști și unici din Nordul Țării cu logotip unic pentru emisiune! În februarie urmăriți sezonul de iarnă- 2021!

____________

Amenajarea și dotarea studioului este realizată, din suportul acordat de către ERIM Equal Rights & Independent Media, cu susținerea financiară UE în cadrul apelului ”COVID-19: Suport pentru organizațiile societății civile și mass – media independentă”_Lot 3: Granturi pentru suport tehnic și digitalizare

_______________

„Acest material a fost realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a AO Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală ”Anima” și nu reflectă neapărat opiniile Uniunii Europene”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top